Αληθινές Ιστορίες | Μαρία από τη Γεωργία
Western Union Paylink OPEN x
Loading...
testimonial - Μαρία από Γεωργία

Μαρία από Γεωργία

Στην Ελλάδα ήρθα πριν από περίπου 8 χρόνια με μόνο στόχο να μαζέψω λεφτά για την οικογένειά  μου. Στην Γεωργία δούλευα για το Υπουργείο Εργασίας, αλλά ήταν δύσκολο να μεγαλώσω τα 2  παιδιά μου. 

Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου, αλλά εγώ θέλω να βοηθήσω τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζει τίποτα, δεν με νοιάζουν τα ρούχα, οι τσάντες, τίποτα. Για τα παιδιά μου τα κάνω όλα. Δεν θέλω να τους λείπει τίποτα. Εγώ δουλεύω για αυτά. Βέβαια και η κόρη μου με βοηθάει πολύ. Δουλεύει και σπουδάζει και δεν μου ζητάει τίποτα. Αλλά δεν είναι μόνο τα παιδιά μου, είναι και ο άντρας μου, η πεθερά μου, η αδελφή μου και τα 2 ανίψια μου, που πρέπει να βοηθήσω.

Μου λείπει το σπίτι μου, μου λείπει η χώρα μου, αλλά πιο πολύ απ’ όλα μου λείπουν οι άνθρωποί μου. Η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου. Αυτές οι ανθρώπινες στιγμές. Είναι όμως μια θυσία που πρέπει να κάνω – να κάνουμε – για να εξασφαλίσω το μέλλον της οικογένειάς μου, των παιδιών μου.

Με την Paylink – Western Union τα κάνω όλα τόσο γρήγορα, μέσα σε 10 λεπτά ξέρω ότι η οικογένειά μου έχει πάρει τα χρήματα που τους στέλνω και δεν θα έχουν ανάγκη. Νοιώθω σαν να τους τα δίνω στο χέρι. Δεν χρειάζεται να περιμένουν ή να κάνω πολλές διαδικασίες. Και νιώθω ασφάλεια. Και όλοι οι κόποι μου, όλοι οι κόποι μας, αποδίδουν. Και όταν προκύψει κάτι απρόοπτο, μπορώ άμεσα, όπου και αν είμαι στην Αθήνα. Πάντα υπάρχει κοντά ένα σημείο. 

Το σημείο που πηγαίνω εγώ συνήθως είναι στην Κηφισιά γιατί είναι κοντά στην δουλειά μου. Αλλά όποτε έχω χρόνο προτιμώ να πηγαίνω στην Ομόνοια, που έχει καλύτερες τιμές για αποστολή στην Γεωργία. Πάντα το συνδυάζω και με μια βόλτα στο Μοναστηράκι, που έχει τις αντίκες και τα έπιπλα και κάθομαι και σκέφτομαι το σπίτι μου στην Γεωργία και την οικογένειά μου και ονειρεύομαι την ημέρα που θα τους δω ξανά.