Loading...

Vajza ime është studente

Studime pa patur nevojën e llogarive bankare!

Shërbimi Paylink ju mundëson transferimin e menjëhershëm monetar edhe në rastet kur marrësi nuk ka llogari bankare te tijën. Shfrytëzoni shërbimin Paybybank dhe dërgoni para online nga llogaria juaj bankare në cilëndo agjensi të shërbimit Western Union në Greqi apo kudo jashtë shtetit.

E gjeta bankën të mbyllur. Cfarë të bëj?

Ne jemi pranë biznesit tuaj edhe në orët kur të tjerët janë mbyllur! Agjensitë e shërbimit Paylink - të Western Union punojnë gjithmonë me orar të zgjatur edhe të shtunë-djelave, duke përmbushur në maksimum nevojat e biznesit tuaj për transferta të menjëhershme parash në Greqi dhe në botë.

Me Gold Card fitoj më shumë.

Siguroni sot një Gold Card të Western Union nga agjensitë e shërbimit Western Union të Paylink dhe fitoni pikë në varësi të shumës së parave që keni transferuar. Rimbursoni pikët në transfertat e ardhshme, duke ulur koston e transfertës deri në 25€! Njëkohësisht thjeshtoni procedurat e transfertës në arkën e shërbimit duke kursyer kohë.