Loading...

Udhëtoj jashtë shtetit

Nën emrin e Western Union

Përfitoni nga rrjeti i gjërë i agjensive të Western Union me mbi 500 000 agjensi shërbimi në mëse 200 vende për transferta të sigurta monetare. Dërgoni para në kohë rekord në cdo vend, thjesht, duke paraqitur vecse Kartën e Identitetit apo Pasaportën tuaj. Po ashtu, mundeni të tërhiqni para duke pasur me vehte vetëm Kartën tuaj të Identitetit.

Kam nevojë për para në moment!

Dërgojini para vetes tuaj në çfarëdo vendi që mund të gjendeni. Lidhuni online në Paybybank dhe transferoni para nga llogaria juaj bankare në cilëndo agjensi të Western Union që ju dëshironi brenda veçse pak minutave.

Jemi pranë jush

Kudo që të udhëtoni, një agjensi Western Union do të gjendet gjithmonë pranë jush, hapur në pasdite dhe në fundjavë. Shfrytëzoni rrjetin e gjërë të 500.000 agjensive tona të shërbimit, të pranishme në mbi 200 vende dhe dërgoni paratë tuaja menjëherë dhe me siguri.