Loading...

Transferta nga agjensitë

Ejani sot në agjensitë e shërbimit Western Union të Paylink për transferta të menjëhershme parash në Greqi dhe kudo nëpër botë. Mjafton të keni me vete vetëm Kartën e Identitetit ose Pasaportën tuaj. Agjensitë tona të shërbimit punojnë me orar të zgjatur cdo ditë, duke përfshirë edhe të shtunë-djelat, për të mbuluar sa më mirë nevojat tuaja!