Loading...

Transferta nëpërmjet telefonit

Transferoni menjëherë para në Greqi dhe kudo nëpër botë nga telefoni i shtëpisë tuaj! Kontaktoni me ne në numrin 210 900 5000 për të aktivizuar paketën përkatëse goCASH të €50, €100 apo të €150 që ju keni përzgjedhur dhe dërgoni para kudo që ju dëshironi brenda vecse pak minutave!