Loading...
Paylink – Nderohet me çmim në e-volution 2014

Paylink – Nderohet me çmim në e-volution 2014

Shërbimi Online për transfertat e parave Paybybank ishte në mesin e fituesve të mëdhenj të çmimeve e-volution 2014 në ceremoninë e mbajtur në Athenaeum Intercontinental. Shërbimi Paybybank u nominua në kategorinë e E-bizneseve më të mira për Aplikimet Elektronike duke fituar Medaljen e Bronzit. Shërbimi inovativ i Paybybank ju mundëson që të dërgoni para nga llogaria juaj bankare në çdo pikë të shërbimit Western Union.

Paybybank

Transferoni shpejt dhe lehtë para nëpërmjet kompjuterit tuaj me vetëm me €4 + 2,5% mbi shumën e transferuar.