Loading...
Paybybank

Paybybank

Transferoni shpejt dhe lehtë para nëpërmjet kompjuterit tuaj me vetëm me €4 + 2,5% mbi shumën e transferuar. Shërbimi i ri Paybybank i Paylink ju jep mundësinë të transferoni para nga llogaria juaj bankare drejt çdo agjencie shërbimi të Western Union në Greqi dhe jashtë saj.

Hyni në profilin tuaj personal, plotësoni emrin e marrësit dhe paguani nga llogaria juaj bankare me e-banking, phone-banking, ose nga degë bankare dhe ATM. Në moment do tju dërgohet e-mail me konfirmimin e pagesës dhe kodi 10-shifror të Numrit të Kontrollit të Transfertës së Parave, të cilin ja beni të njohur vetëm marrësit. Ekziston mënyrë më e lehtë dhe më e shpejtë të transferoni para?

Paylink – Nderohet me çmim në e-volution 2014

Shërbimi Online për transfertat e parave Paybybank ishte në mesin e fituesve të mëdhenj të çmimeve e-volution 2014 në ceremoninë e mbajtur në Athenaeum Intercontinental.