Loading...

Quick Pay

Shërbimi Quick Pay ju jep mundësinë të kryeni transferta parash (pagesa) drejt një kompanie që bashkëpunon me Western Union.

 


Lista e kompanive që bashkëpunojnë me Western Union dhe pranojnë pagesat të kryera nëpërmjet shërbimit Quick Pay përfshin kompani si  AliExpress,  DHgate,  LightInTheBox dhe shumë të tjera.

 

Procedura është e thjeshtë. Vizitoni pikën e shërbimit Paylink – Western Union që keni afër jush duke pasur me vete dukumentin e identifikimit, Emrin dhe Kodin e kompanisë në të cilën dëshironi të bëni pagesën, shtetin ku ndodhet selia e kompanisë, si dhe numrin e konfirmimit të pagesës (nëse kërkohet). Ju këshillojmë të deklaroni shumën ekzakte të pagesës, akoma dhe qindarkat (cent) nëse ka.

 


Kontaktoni me ne në numrin 800 100 2020 (pa pagesë nga linjë fikse) ose në 210 900 5000 që tju informojmë nëse kompania që dëshironi të kryeni pagesën bashkëpunon me shërbimin Quick Pay të Western Union.

Google Adwords: