Loading...

I veshur në jeshile

Shërbim ushtarak pa patur nevojë për llogari bankare!

Paylink ju mundëson transferta të menjëhershme parash edhe në rastet kur marrësi nuk ka llogari bankare. Shfrytëzoni shërbimin Paybybank dhe dërgoni para online nga llogaria juaj bankare në çdo vend të Greqisë.

Nga Kastelorizo deri në Orestiadhë!

Jemi pranë jush edhe në vendet më të largëta të Greqisë! Më shumë se 1000 agjensi shërbimi Western Union të Paylink punojnë çdo ditë me orar të zgjatur edhe të shtunave e të djelave duke plotësuar në maksimum nevojat tuaja për transferta parash në të gjithë Greqinë.

Me Gold Card fitoj më shumë

Siguroni sot një Gold Card të Western Union nga agjensitë e shërbimit Western Union të Paylink dhe fitoni pikë në varësi të shumës së parave që keni transferuar. Rimbursoni pikët në transfertat e ardhshme, duke ulur koston e transfertës deri në 25€! Njëkohësisht thjeshtoni procedurat e transfertës në arkën e shërbimit duke kursyer kohë.