Loading...

Gold Card

Siguroni sot një Gold Card të Western Union nga agjencitë e shërbimit Western Union të Paylink dhe fitoni pikë në varësi të shumës së parave që keni dërguar. Rimbursoni pikët në transfertat e ardhshme, dhe ulni koston e transfertës deri në 25€!
Njëkohësisht thjeshtësoni procedurat e transfertës në arkën e shërbimit duke kursyer kohë.
Kontaktoni me Qendrën e Shërbimit të Klientit të Gold Card për të përdorur pikët e grumbulluara, duke telefonuar në numrin 00800 322 2392 (falas nga tel. fiks) nga e
Hënë – Premte 09:00- 20:00, e Shtunë 09:00-16:00.

Google Adwords: