Loading...

Dua tju dërgoj para të afërmve të mi

Jemi përherë pranë jush edhe pasditeve edhe në fundjavë!

Marrim përsipër transferimin e shpejtë dhe të sigurtë të parave tuaja në Greqi apo kudo në botë, vetëm me Kartën e Identitetit të marrësit, për cfarëdo lloj transferte që ju do të përzgjedhni! Jemi pranë jush duke ofruar shpejtësi, thjeshtësi dhe siguri në shkëmbimet tuaja monetare edhe pasditeve por edhe në fundjavë.

goCASH nga shtëpia juaj

Zgjidhni shërbimin goCASH dhe transferoni para nga shtëpia juaj në cfarëdo momenti. Vizitoni sot një agjensi shërbimi Paylink - Western Union dhe bëni tuajën paketën përkatëse goCASH të 50€, 100€ apo 150€. Realizoni transfertën e parave online, ose duke komunikuar me shërbimin tone telefonik që gjithmonë ju garanton ruajtjen e privatësisë në transaksionet tuaja.

Transferoni Rrogën apo Pensionin Tuaj!

Transferoni menjëherë pensionin tuaj nga Greqia kudo ku ju dëshironi nëpër botë. Me shërbimin e ri Paybybank të Paylink mundeni të transferoni online pensionin tuaj, nga llogaria juaj bankare në cilëndo agjensi Western Union që ju do të përzgjedhni.