Loading...

Tani dërgoni sërish para jashtë Greqisë deri në €1.000 në muaj.

Të nderuar klientë,

 

Limitet e reja që janë vënë ne fuqi nga Autoritetet përkatëse për shërbimet tona janë:

 

1) Dërgesa parash, nga Greqia drejt gjithë vendeve të botës, deri në €1.000 për person në muaj.

 

2) Tërheqje parash, nga çdo vend i botës drejt Greqisë, deri në €10.000 për person në muaj.

 

3) Transaksione brenda vendit, nga një vend i Greqisë drej një vendi tjetër në Greqi, deri në €10.000 për transaksion.

 

Për tu informuar menjëhere për të rejat më të fundit vazhdoni të vizitoni faqen tonë këtu ose faqen tonë në facebook (Paylink – Western Union). Gjithashtu, për çdo pyetje që mund të keni mund të kontaktoni me ne në qendrën tonë telefonike 210 9005000 ose në 800 100 2020 (pa pagesë nga telefon fiks).

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj,
Paylink – Western Union

 

Google Adwords: