Ανακοινώσεις
Western Union Paylink OPEN x
Loading...
PayByBank

PayByBank

Μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα χρήματα από τον υπολογιστή σας, μόνο με €5 προς την Ευρώπη (χώρες SEPA) και €7 προς όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ανεξαρτήτως ποσού! Η online υπηρεσία PayByBank της PayLink, σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό προς οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Western Union στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπείτε στο προσωπικό σας προφίλ, καταχωρήστε το όνομα του παραλήπτη και πληρώστε από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μέσω e-banking, phone-banking, τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ. Το e-mail επιβεβαίωσης πληρωμής που θα σας αποσταλεί εμπεριέχει τον 10ψήφιο Αριθμό Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων για να μοιραστείτε μόνο με τον παραλήπτη. Υπάρχει πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος μεταφοράς χρημάτων;

Η αποστολή χρημάτων για μεγάλα ποσά έως και 10.000 Ευρώ* σε μετρητά είναι και πάλι διαθέσιμη προς περισσότερες από 200 χώρες του εξωτερικού.

Από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου μπορεί να κανείς να παραλάβει εξίσου μεγάλα χρηματικά ποσά μόνο με μια επίσκεψη σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου μας.

 

Με τη νέα μας υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων APN (Account Payment Network), μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα χρήματα απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Αυτά που χρειάζεστε είναι το όνομα και ο κωδικός της τράπεζας του παραλήπτη, ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού του ή το IBAN, το ποσό και το νόμισμα αποστολής.

PayLink – Διάκριση στα e-volution awards 2014

Η online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων PayByBank ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των e-volution awards 2014 που πραγματοποιήθηκαν στο Athenaeum Intercontinental. Η υπηρεσία PayByBank ήταν υποψήφια στην κατηγορία των καλύτερων E-business Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και κέρδισε το βραβείο Bronze.